Kiss Gergely: Szánalmasak a névtelen kommentelők

0
368

A magyar férfi vízilabda-válogatott 9:9-es döntetlent követően ötméteresekkel 13:11-re kikapott kedden a montenegrói csapattól a riói olimpiai negyeddöntőjében. Sokféle reakciót kiváltott az eredmény, köztük negatívakat is. Kiss Gergely ezekre is reagált a Digi Sport műsorában.

Háromszoros olimpiai bajnokunk először a lányok szerepléséről beszélt. Szerinte az amerikaik annyit edzenek, hogy az már a vízilabda határait súrolja, és a góllövés is olyan számukra, mint egy edzésfeladat. Az oroszok talán könnyebb ellenfelek lehetnek majd, akik néhány éve voltak a csúcson. Ezt követően tértek rá a férfiakra. “Az ország jelentős, markáns hányada pozitívan áll ahhoz, hogy a sportolóink 5-6-7 órákat edzenek el, hogy sikert érjenek el, és mindent beleadnak” – majd beszélt a negatív hangokról is.

“Van az a rész, aki – most sarkalatos véleményt fogalmazok meg -, de aki fotelből ülve, rossz esetben pörköltfoltos atlétában, sörrel a kezében okoskodik. Saját munkájában 25 ezredik az országban, nemhogy a világon, és ő az interneten, név nélkül, gusztustalan módon szid másokat, ez nálam minimum szánalmas kategória” – fejtette ki véleményét Kiss Gergely, a névtelen kommentelőkről. A teljes interjú fent megtekinthető.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ